0342-424242          info@koesveld.nl

Hypothekenmenu

Een hypotheek is tegenwoordig behoorlijk complex. Wij zorgen ervoor dat het voor jou 100% begrijpbaar wordt in het ruime aanbod wat er is met 100% onafhankelijk advies. Door de eenvoud en hoogwaardig advies krijg je een persoonlijke oplossing die exact aansluit bij je wensen.

Hoe wij dat doen? Door goed te luisteren naar je wensen. Met een complete inventarisatie, alle ins en outs van jou en het gezin, van je werk, je wensen, je geluksfactor en aansluitend daarop, je persoonlijke risicoprofiel met als resultaat, wat past er exact bij jou? En dat vullen we dan samen verder in. Elke paar jaar stellen we dat verder bij. Het moet wel gedegen maatwerk blijven.

De basis

De basis voor de startende huizenkoper moet gedegen gemaakt worden. Waar wil je wonen? Waar wil je nu en in de toekosmt werken? Deze start is als ontbijt in de ochtend. In de start wordt een stevige bodem gelegd om verder te kunnen gaan met wonen op je eigen plek in je eigen huis waar jij je thuis voelt.

Orientatie

Verder in de tijd verzorgen we dat het gedegen gegeven advies passend blijft en nauw aansluit bij de veranderende omstandigheden. Bij verhuizen is het dan een kleine stap om het geheel 100% aansluitend op je wensen te houden. Eenmaal klant, blijvend klant is ons motto. Zo blijft het maatwerk. Bereken hier je maximale hypotheek.


De uiteindelijke stap

Zodra de financiele armslag bekend is, de juiste plek gevonden is, dan kun je de rest aan ons overlaten. 100% onafhankelijk advies. Bij ruim 30 geldverstrekkers, w.o. ABN-AMRO bank, ING en Rabobank, hebben wij de mogelijkheid om je hypotheek onder te brengen. Altijd lage maandlasten en verantwoord verzekerd wat noodzakelijk is.