0342-424242        

  info@koesveld.nl

Je huis aankopen, een gedegen plan voor de langere termijn

Hoe start je met de aankoop van een eigen huis? Onroerend goed kopen als je daarvoor voldoende middelen hebt? Heerlijk orienteren waar je wilt wonen. Wat is haalbaar en betaalbaar? Gaat de voorkeur uit bij nieuwbouw naar een huis dat voldoet aan de nieuwe energienormen. Of bij bestaande bouw, dan is goede isolatie uiteraard van een steeds groter belang.

Beperk de wensen. De meeste mensen maken de wensenlijst te grootwaardoor de mogelijkheden krapper worden. Men vergeet echter de risico's. Waarom zou je als onervaren bewoner ineens alle wensen vervult willen zien. Daar zitten vaak risico's aan. Ons advies is dan ook, koop aan binnen je eigen financiele risicoprofiel. Het risico wat je kunt en wilt dragen als de woningwaarde toch naar beneden gaat. Alleen zo kun je op langere termijn vermogen gedegen opbouwen met een eigenhuis bezit.

Goede persoonlijke planning is de start van iedere aankoop. Waar sta je nu, wat zijn de huidige bezittingen, wat zijn de doelen en de wensen? Waar word je echt gelukkig van? Welke risico's ben je bereid te nemen? Als dat ingevuld is, dan kun je via onze rekentool de maximale hypotheekberekening maken. Dan wordt het verder genieten van het hele traject. Een weloverwogen beslissing. Genieten van wonen met ingebouwde rust. Weten wat jij kunt lenen? Plan online je afspraak.