0342-424242        

  info@koesveld.nl

Reserveer een hypotheekgesprek. Bereken hier je maximale hypotheek

Een goed gesprek onder het genot van goede koffie of lekkere thee. Via je wensenlijst kijken we dan welke mogelijkheden er voor je zijn. Daarbij delen wij onze ruime ervaring met je. De perfect passende hypotheek moet tot financiele rust leiden. Jaarlijks controleren wij desgewenst je financiele situatie of deze nog optimaal is of dat er verbeteringen mogelijk zijn, zodat je er geen omkijken naar hebt. Wij controleren waarbij een check eenmaal per jaar, voldoende moet zijn om overzicht te behouden.

Soms kom je toch nog iets te kort om je ideale woning te kopen. Wellicht is dan de Duokoop mogeijkheid voor jou de oplossingen. Bekijk hier de extra mogelijkheden in een berekening.

Huizenbezit is behalve woongenot, ook een mooi hulpmiddel om je gelden goed te laten renderen. Immers de spaarrente is bijna nul. De vermogensrendementsbelasting is ruim boven de 1% en tel daar de inflatie van 2% bij op, dan zie je dat zelfs je spaargeld tegenwoordig behoorlijk minder waard wordt. Met de stap naar gedegen aflossen is vermogensvorming een feit. Dan komt groeiend vermogen via je huis vanzelf in zicht.

Welkom bij Van Koesveld